background

Buitenschilderwerken

Buitenschilderwerken in Ronse
Image
Schilderen architecturaal erfgoed

Een geverfde gevel geeft je woning een frisse look. Bij Walltec streven we telkens naar een schitterend eindresultaat.

Kaleien

Kaleien is een eeuwenoude schildertechniek waarbij een dunne kalkpleister met een blokborstel op de muur (meestal metselwerk) wordt aangebracht! Bovenop de kaleilaag bieden wij u de keuze tussen het plaatsen van een hydrofuge of een laag kalkverf. Deze bepaalt dan de kleur van het pleisterwerk. Voor het kaleien hebben wij een ruim gamma standaardkleuren.

Schilderen

Bij Walltec kan je uw gevel laten schilderen in het kleur dat u wenst (met of zonder structuur). Voor de werken beginnen moet uw gevel wel een check-up krijgen in verband met loskomend voegwerk en het reinigen van uw gevel.

Wij maken gebruik van duurzame kwaliteitsverf om uw gevel professioneel te schilderen of te herschilderen.

“Van bij het begin goed geinformeerd geweest over de werken en de prijs. Draagt zijn afwerking hoog in het vaandel.
Veel foto’s getrokken geweest en Walltec geeft ze allemaal mooi doorgestuurd naar ons. Een aanrader!!!”
Famillie Delbarre
Lauwe
“Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werken van Walltec. Correcte service, goede offerte, prima afwerking. Afspraken worden nageleefd. De mensen van Walltec werken proper en net. Het eindresultaat mag gezien worden.”
Familie Gallez-Vanslambrouck
Gullegem
“De werken verliepen zeer vlot, alles werd binnen de vooropgestelde periode afgewerkt. De werken werden proper uitgevoerd, binnen hadden we er nauwelijks last van. Bovendien werden we met raad en daad bijgestaan door de zaakvoerder.”
Familie Decavel
Zulte
“Wij hebben Walltec de renovatie van onze achtergevel in spuitkurk laten uitvoeren. Daarbij waren we heel tevreden over de expertise van zaakvoerder Gregory, zijn zin voor afwerking tot in het detail en het mooie eindresultaat. Een vakman tout court!”
Kurt Debrouwer
Kuurne