background

Voegwerken

Voegwerken in Melle
Image
Voegwerken in Melle

Verkrijg een mooi afgewerkte gevel dankzij onze voegwerken. Naast het esthetische aspect, is voegen zeer belangrijk voor de woning: Het voegwerk neemt immers 15 tot 25 procent van de totale oppervlakte in. Het kiezen van het voegwerk zal dus in grote mate het uiterlijk van de buitenmuur bepalen. Het voegwerk zal tevens het metselwerk beschermen.

Voegmortels zijn beschikbaar in een ruime waaier aan kleuren

Door het toevoegen van pigmenten zijn de gekste dingen wel realiseerbaar. Wie echt een strakke façade wilt, kan steeds kiezen voor een kleur dat aansluit bij de kleur van de gevelsteen.

Gevelbescherming

Het is aan te raden na de voegwerken gebruik te maken van een type hydrofuge. Dit om de gevel te beschermen tegen allerhande weersomstandigheden. Zo bent u voor vele jaren beschermd tegen mos, schimmels, algen & UV-stralen.

“Van bij het begin goed geinformeerd geweest over de werken en de prijs. Draagt zijn afwerking hoog in het vaandel.
Veel foto’s getrokken geweest en Walltec geeft ze allemaal mooi doorgestuurd naar ons. Een aanrader!!!”
Famillie Delbarre
Lauwe
“Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werken van Walltec. Correcte service, goede offerte, prima afwerking. Afspraken worden nageleefd. De mensen van Walltec werken proper en net. Het eindresultaat mag gezien worden.”
Familie Gallez-Vanslambrouck
Gullegem
“De werken verliepen zeer vlot, alles werd binnen de vooropgestelde periode afgewerkt. De werken werden proper uitgevoerd, binnen hadden we er nauwelijks last van. Bovendien werden we met raad en daad bijgestaan door de zaakvoerder.”
Familie Decavel
Zulte
“Wij hebben Walltec de renovatie van onze achtergevel in spuitkurk laten uitvoeren. Daarbij waren we heel tevreden over de expertise van zaakvoerder Gregory, zijn zin voor afwerking tot in het detail en het mooie eindresultaat. Een vakman tout court!”
Kurt Debrouwer
Kuurne